|
Lunitia (Lunedė)
Colazione:
Fiche siccate,cicore reste,sciotta e vinu
o piseddhri,cipuddhra e vinu. Cena: Piseddhri o cannulicchi a brodu.
Martitia (Martedė)
Colazione:
Fiche siccate e scurdijata cauta e vinu.
Cena:
pisuli, pipirussi fritti e vinu
Merculitia
(Mercoledė)
Colazione:
Fiche siccate, paparina e vinu.
Cena:
ciciri, caulufiuru e vinu
Sciuvitia (Giovedė)
Colazione:
paparina cullu pane ntostulatu o pipirussi mari e ulie e vinu.
Cena:
Minchiareddhri te orgiu cullu sucu, frittata culla menta e vinu.
Vennardia
(Venerdė)
Colazione:
Sciotta, fiche siccate e vinu.
Cena:
Cicirittria, maranciane fritte e vinu.
Sabatu
(Sabato)
Colazione:
Scurdijata, pane rrustutu e vinu.
Cena:
pastina cullu brodu te pollu, pollu, cipuddhra cruda e vinu.
Duminica
(Domemica)
Colazione:
Pane rrustutu, pipirussi mari fritti e vinu.
Pranzo: Sagne
torte cullu sucu, purpette te cavaddhru, finucchi, cicore e vinu.
Cena:
Pasta scarfata e vinu. |